Cover image
Oдлуки за избор на определено време

Одлуките за избор на определено време можете да ги преземете тука.

11/02/2020

Cover image
Препораки за патниците во врска со Новиот Coronavirus

Институтот за јавно здравје на Република Северна Македонија издаде препораки за патниците во врска с...

03/02/2020

Cover image
ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на 3 (три) лица на определено време

Дирекција за заштита и спасуваење на Република Македонија,врз основа на членовите 22,23,24,25,26, и...

03/02/2020

Cover image
Крводарителска акција на вработените на ДЗС

На ден, 28.01.2020 година во просториите на Дирекцијата за Заштита и Спасување се спроведе редовна к...

30/01/2020

Cover image
ОДЛУКА за избор на кандидат по основ на вработување на определено време

Врз основа на член 49 став 2 и 55 став 2 од Законот за организација и работа на органите на државнат...

29/01/2020

Cover image
ОДЛУКА за избор на кандидати по основ на вработување на определено време

Врз основа на член 49 став 2 и 55 став 2 од Законот за организација и работа на органите на државнат...

24/01/2020

Cover image
Одлуката за не извршување избор

Документот за одлуката по интерниот оглас можете да го преземете тука     &nb...

23/01/2020

Cover image
ОДЛУКА за избор на кандидати по основ на вработување на определено време

Врз основа на член 49 став 2 и 55 став 2 од Законот за организација и работа на органите на државнат...

17/01/2020

Cover image
Средба со проф. д-р Неџат Корајлиќ - декан на Факултетот за криминалистика, криминологија и сигурносни студии од Сараево

Денес, 15.01.2020 г. директорот на Дирекцијата за заштита и спасување г-дин Аднан Џафероски имаше оф...

16/01/2020

Cover image
ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на 1 (едно) лице на определено време

Дирекција за заштита и спасуваење на Република Македонија,врз основа на членовите 22,23,24,25,26, и...

15/01/2020

Cover image
Благодарници од Р. Албанија за учество и несебична помош во справување од последиците на катастрофалниот земјотреској ја погоди Р. Албанија

На 13.01.2020 г. во посета на Дирекцијата за заштита и спасување присуствуваа Амбасадорот на Р. Алба...

14/01/2020

Cover image
ЈАВЕН ОГЛAС за вработување на 8 лица во Дирекција за заштита и спасување на определено време

  Дирекција за заштита и спасуваење на Република Македонија,врз основа на членовите 22,23,24...

13/01/2020

Cover image
ОДЛУКА за вработување на 1 лице во Дирекција за заштита и спасување на определено време

Одлуката за избор на кандидат по основ на вработување по јавен оглас на определено време можете да г...

04/01/2020

Cover image
ЈАВЕН ОГЛAС за вработување на 2 (две) лица во Дирекција за заштита и спасување на определено време

Дирекција за заштита и спасуваење на Република Македонија,врз основа на членовите 22,23,24,25,26, и...

28/12/2019

Cover image
Интерен оглас за унапредување

Документот за интерниот оглас можете да го преземете тука       &nb...

27/12/2019

Cover image
Доделени благодарници и пофалници по повод реализацијата на Годишната програма за работа на Центарот за обука

На ден 24.12.2019 г. на свечен прием, директорот на Дирекцијата за Заштита и Спасување, г-дин Аднан...

25/12/2019

Cover image
Одлука за унапредување на административни службеници

Овде можете да го преземете документот со одлуките за унапредување на административни служ...

25/12/2019

Cover image
Годишен прием на Дирекцијата за Заштита и Спасување на Р.С. Македонија

Промоција на „СЕМЕЕН ПРИРАЧНИК - за заштита од природни непогоди и други несреќи” На...

19/12/2019

Cover image
ОДЛУКА за избор на кандидати по основ на вработување по јавен оглас на наопределено време

Одлуките за избор на кандидати по основ на вработување по јавен оглас на наопределено време можеѕте...

18/12/2019

Cover image
ОДЛУКА за избор на кандидати по основ на вработување на определено време

Овде можете да го преземете документот со одлуките за вработување на определено време во Дирекцијата...

18/12/2019