Cover image
Доделување плакети и сертификати од директорот Беким Максути

На завршниот настан директорот на ДЗС г.Беким Максути заедно со претставниците на конзорциумот за сп...

21/03/2024

Cover image
Вежба на ИПА ФФ на земјите од Западен Балкан и Турција

Во рамки на теренската вежба на ИПА ФФ на земјите од Западен Балкан и Турција денеска се одржаа пове...

20/03/2024

Cover image
Учество на работилница на Директорот Беким Максути во Софија

Директорот Беким Максути од 27-29 февруари учествуваше на работилницата организирана од Генералниот...

03/03/2024

Cover image
Честики и среќни пензионерски денови!

Денес Директорот г-дин Bekim Maksuti во негово име и во име на колегите на Дирекцијата за заштита и...

02/02/2024

Cover image
Одлука по интерен оглас бр.03/2023

odluka_1703667553.pdf

27/12/2023

Cover image
Интерен оглас бр. 03/2023

оглас 03-2023_1702460814.pdf ЗА ПРИЈАВА за интерен оглас 2023_1702460815.docx

12/12/2023

Cover image
Уништена артилериска граната со излезна цевка со хемиско полнење

На ден 04.12.2023 година за првпат во Република Северна Македонија од страна на пиротехничар на Д...

05/12/2023

Cover image
Одлука по интерен оглас бр.02/2023

Одлука по интерен оглас бр.02/2023 за Александар Михов_1700235205.pdf Фадил Махмутовиќ_1700235...

17/11/2023

Cover image
Отворен ден на ДЗС во Градскиот парк во Скопје

  Преку тематски игри и показни вежби, денеска на настан по мотото „Соочи се со предиз...

30/10/2023

Cover image
Интерен оглас бр,02/2023

оглас 02-2023_1698315645.pdf ЗА ПРИЈАВА за интерен оглас2023_1698315651.docx

26/10/2023

Cover image
ДЗС организира настан под мото ‘’Соочи се се предизвиците низ игра”

Учениците од училишта на Град Скопје ќе бидат дел од настанот, каде преку тематски игри и показни...

26/10/2023

Cover image
Состанок на генерални директори на цивилна заштита

Во период од 17-18 октомври 2023 година, во Валенсија, во рамките на Шпанското Претседателство со Со...

17/10/2023

Cover image
Air Tractor AT-802A Fire Boss

Денеска во големото воздухопловно шоу по повод 100-годишнината од македонското воздухопловство, со а...

16/09/2023

Cover image
Обука за универзалната единица за заштита и спасување

Денес претставници од Одделението за обука при Дирекцијата за заштита и спасување е одржана обука за...

06/09/2023

Cover image
Ј А В Е Н    О Г Л А С за вработување на 4 (четири) лица на определено време

Дирекција за заштита и спасуваење на Република Македонија,врз основа на членовите 22,23,24,25,26, и...

23/08/2023

Cover image
Одлуки по интерен оглас 1/2023

20230718135521619_1689775107.pdf 20230718135537032_1689775107.pdf 20230718135548106_1689775107...

19/07/2023

Cover image
Ј А В Е Н    О Г Л А С

Дирекција за заштита и спасуваење на Република Македонија,врз основа на членовите 22,23,24,25,26, и...

06/07/2023

Cover image
Меѓународна вежба за справување со пожари на отворено „РОДОП 2023“

Во рамките на билатералната соработка помеѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, на д...

21/06/2023

Cover image
Зборникот на трудови „CHANGES, CHALLENGES AND RESILIENCE OF CIVIL PROTECTION DURING COVID 19, 16 - 18 MARCH 2022, SKOPJE, REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA''.

Почитувани учесници и  Почитувани гости на Меѓународната Конференција! Ви благодариме мног...

19/06/2023

Cover image
Интерен оглас бр. 01/2023

Интерен оглас бр. 01/2023 за унапредување на административни службеници оглас 01-2023_168716171...

19/06/2023