Logo

 

Извештаи

  • Наративен извештај - преземи
  • Финансиски извештај - преземи
  • Службени трошоци - Заменик Директор - Екрем Зендели - преземи

 

Извештај за работа на Секторот за генерален инспектор за периодот јули-декември, 2020 година

Извештај за работа на Секторот за генерален инспектор за периодот јануари-јуни 2021 година

Извештај за работа на Секторот за генерален инспектор за периодот јули-декември 2021 година

 

ЈАВНИ НАБАВКИ

Годишен план за јавни набавки за 2021 година

 

 

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации