Cover image
Стратешки план на ДЗС за 2023-2025

Стратешки план на ДЗС за 2023-2025   ПЛАН ДЗС-2023-2025_1679576648.pdf

23/03/2023

Cover image
Предадена радио-опремата донирана од Република Романија за Дирекцијата за заштита и спасување.

Денеска свечено беше предадена радио-опремата донирана од Република Романија за Дирекцијата за зашти...

14/03/2023

Cover image
Одлука за Избор

Одлука за избор на кандидат пооснов вработување на определено времеизбор_1678454056.pdf

09/03/2023

Cover image
Психолошка поддршка за припадниците на републичките сили за заштита и спасување

Дирекцијата за заштита и спасување во соработка со Комората на психолози на РСМ со која има склучено...

07/03/2023

Cover image
Лампања за намалување на заканите при случај на земјотрес

Дирекцијата за заштита и спасување од 1 февруари 2023 година спроведе целомесечна превентивна кампањ...

06/03/2023

Cover image
Пронајдени НУС од страна на Дирекцијата за заштита и спасување

По примени известувања од полициското одделение во Ропотово и полициското одделение Кривогаштани, пи...

06/03/2023

Cover image
ЈАВЕН ОГЛАС

ЈАВЕН ОГЛАС За ангажирање на Проектен тим (надворешни експерти) за имплементација на проектот HOPE-...

03/03/2023

Cover image
По повод меѓународниот ден на Цивилна заштита ДЗС организираше симулациска вежба „Земјотрес 2023“

По повод меѓународниот ден на Цивилна заштита,Дирекцијата за заштита и спасување во соработка со пов...

01/03/2023

Cover image
Работна средба со Н.Е. г-ѓа Sofia Philippidou, Амбасадор на Р. Грција во С. Македонија

  Денес Директорот на ДЗС, г-дин Bekim Maksuti, оствари работна средба со Н.Е. г-ѓа Sofia Ph...

21/02/2023

Cover image
Работен состанок со градоначалничката на град Скопје,г-ѓа Данела Арсовска

  Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, г-дин Беким Максути, денес реализираше р...

10/02/2023

Cover image
Тимовите на ДЗС пристигнаа во Адијаман Р.Туркије

  Првиот тим за спасување составен од 40 лица при Дирекцијата за заштита и спасување од сино...

09/02/2023

Cover image
Тимови за брз одговор заминаа за Р. Турција

Денеска во раните утрински часови Тимовите за брз одговор од Дирекцијата за заштита и спасување ги и...

07/02/2023

Cover image
Сочуство од директорот Bekim Maksuti до турскиот народ

Почитувани граѓани на РСМ, денеска во раните утрински часови турската држава беше погодена од силен...

06/02/2023

Cover image
Јавен Оглас

Јавен ОгласJaven oglas_1675706108.pdf

06/02/2023

Cover image
О Д Л У К А 

О Д Л У К А  за избор на кандидат по основ на вработување на определено времеodluka 3_167543...

03/02/2023

Cover image
Работна среба во Црна Гора

Денес, г-дин Bekim Maksuti Директор на Дирекцијата за заштита и спасување , во Подгорица оствари раб...

02/02/2023

Cover image
Одлука од интерен оглас

Одлука од интерен оглас 04/2022 Odluka 1_1674482443.pdf Одлука од интерен оглас 04/2022&nbsp...

23/01/2023

Cover image
Интерен Оглас 04/2022

  Образец за пријава на Интерен оглас бр 04/2022 ЗА ПРИАВА за интерен оглас 042022[2405...

30/12/2022

Cover image
Официална посета на Директорот Bekim Maksuti на цивилната заштита на Романија

Делегацијата на Дирекцијата за заштита и спасување предводена од директорот Bekim Maksuti на 23 и 24...

25/11/2022

Cover image
Ништење на НУС

На ден 17.11.2022 година, пиротехничарите на Дирекцијата за заштита и спасување на Армискиот Полигон...

17/11/2022