Cover image
СИМУЛАЦИЈА НА ПОЖАР ВО ПРОСТОРИИТЕ НА СОУ „КРСТЕ ПЕТКОВ МИСИРКОВ“

На ден 30.11.2018 год. (петок), Подрачното одделение  во Демир Хисар при Дирекцијата за заштита...

03/12/2018

Cover image
Основна обука на вработените во ТД „Базаро“

Денес, 29.11.2018 (четврток), Центарот за обука при Дирекцијата за заштита и спасување, во ТД "...

29/11/2018

Cover image
Обука во РЕК Осломеј

На 27.11.2018 год со обуката на штабовите РЕК ОСЛОМЕЈ и ХЕС ЦРН ДРИМ - СТРУГА  која  се од...

27/11/2018

Cover image
ТАКТИЧКО ПОКАЗНА ВЕЖБА ВО ОУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“, ДЕМИР ХИСАР

На ден 23.11.2018 г. во ООУ „Гоце Делчев“, Демир Хисар се одржа изведување на тактичко п...

26/11/2018

Cover image
Стручен собир „РАДОВИШ 2018“

На ден 24.11.2018 год. во организација на МВР е одржан Стручен собир „РАДОВИШ 2018“ со т...

26/11/2018

Cover image
Показно-тактичка вежба во СОУ „Коста Сусинов“ - Радовиш

На ден 24.11.2018 год. во СОУ „Коста Сусинов“ -Радовиш е одржана заедничка показно-такти...

26/11/2018

Cover image
Основна обука на штабови за заштита и спасување во АД Елем-Скопје

На ден 22.11.2018 година, Центарот за обука при Дирекцијата за заштита и спасување изврши Основна об...

23/11/2018

Cover image
Симулациона вежба за тестирање на Планот за одговор при кризни состојби на Општа болница Куманово

Вежбата се одржа на 21.11.2018 со почеток во 12.00, на Липковска Река,на локацијата кај паркот до ав...

22/11/2018

Cover image
Дополнителна обука на просторните сили и тактичко показна вежба во Kнауф Радика AД Дебар

На 21 ноември 2018 година, Центарот за обука при Дирекцијата за заштита и спасување присуствуваше во...

21/11/2018

Cover image
Тактичко показна вежба за гаснење пожар и извлекување на ученици и персонал

Дирекцијата за заштита и спасување на 20.11.2018 година во ООУ „Браќа Миладиновци“, с. Ж...

21/11/2018

Cover image
Основна обука на штабови за заштита и спасување во АД Елем-Скопје

На ден 19.11.2018 година, Центарот за обука при Дирекцијата за заштита и спасување изврши Основна об...

19/11/2018

Cover image
Обука, тренинг и вежба на просторниот штаб на заштита и спасување на Македонија Лек

Денес, 15.11.2018 година, Центарот за Обука изврши обука, тренинг и вежба на просторниот штаб на заш...

15/11/2018

Cover image
Показна вежба за заштита од пожари во ОУ "Димката Ангелов Габерот" од Кавадарци

На 14. 11. 2018 година (среда) вработените на Подрачното одделение на Дирекцијата за заштита и спасу...

14/11/2018

Cover image
Циклус обуки во Алкалоид АД Скопје

Одделението за обука во Секторот за превенција, планирање и развој при Дирекцијата за заштита и спас...

14/11/2018

Cover image
Прва основна обука во ЕЛЕМ

На ден 6.11.2018 година од 9-16 часот, Одделението за обука во Секторот за превенција, планирање и р...

14/11/2018

Cover image
Симулација на земјотрес: над 2000 ученици евакуирани од училишните згради

Подрачното одделение за заштита и спасување- Струмица, во соработка со Дирекцијата за заштита и спас...

29/10/2018

Cover image
Показна вежба за заштита од пожар во ООУ „Тошо Велков - Пепето“ Кавадарци

Подрачното одделение за заштита и спасување-  Кавадарци, на ден 24.10.2018 (среда) во ООУ&bdquo...

29/10/2018

Cover image
Специјализирана обука за заштита од пожари и тактичко-показна вежба на Противпожарната единица на Макпетрол АД-Скопје, Склад за запаливи течности „Илинден“ - Скопје.

Центарот за обука на Дирекцијата за заштита и спасување на 26.10.2018 година во Складот за запаливи...

29/10/2018

Cover image
Специјализирана обука зa заштита од пожари и тактичко-показна вежба нс Противпожарната единица на Макпетрол АД Скопје, Полнилница за течен нафтен гас"Миладиновци"-Скопје

Центарот за обука на Дирекцијата за заштита и спасување на 25.10.2018 година во Полнилницата за тече...

26/10/2018

Cover image
Специјализирана обука за заштита од пожари и тактичко-показна вежба на Противпожарната единица на Макпетрол АД-Скопје, Дирекција за одржување и Дирекција за инвестиции.

            Центарот за обука на Дирекцијата...

25/10/2018

Cover image
Специјализирана обука за заштита од пожари и тактичко – показна вежба на Противпожарната единица на Макпетрол АД-Скопје, РЕ „Куманово“

            Центарот за обука на Дирекцијата...

17/10/2018

Cover image
Специјализирана обука за заштита од пожари и тактичко – показна вежба на Противпожарната единица на Макпетрол АД-Скопје, РЕ „Кочани“ и РЕ „Струмица“

            Центарот за обука на Дирекцијата...

17/10/2018

Cover image
Специјализирана обука за заштита од пожари и ТАКТИЧКО - ПОКАЗНА ВЕЖБА на Противпожарната единица на Макпетрол АД-Скопје, РЕ „Кавадарци“

Специјализирана обука за заштита од пожари и ТАКТИЧКО - ПОКАЗНА ВЕЖБА на Противпожарната единица на...

15/10/2018

Cover image
Специјализирана обука за заштита од пожари и ТАКТИЧКО - ПОКАЗНА ВЕЖБА на Противпожарната единица на Макпетрол АД-Скопје, РЕ „Велес“

    Центарот за обука на Дирекцијата за заштита и спасување на 09.10.2018 година во С...

12/10/2018

Cover image
Галерија фотографии од обуката во Аџибадем Систина (5. и 8.10.2018)

Галерија фотографии од обуката во Аџибадем Систина (5. и 8.10.2018)

08/10/2018