Logo

19/05/2021

Онлине Конфереција на ДЗС


Во организација на ДЗС на 19.05.2021 год ќе се одржи on–line конференција под наслов ,,ЗАШТИТАТА И СПАСУВАЊЕТО И НЕЈЗИНИТЕ РАЗВОЈНИ ДИМЕНЗИИ,,
Настанот се организира по повод шеснаесет годишнината од формирањето на ДЗС
🗓 19.05.2021
⏰ 11:00
📌На платформата ZOOM👇
 
 

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации