Cover image
Состанок со претставниците на Амбасадата на Франција

Директорот Беким Максути денес се состана  со претставниците на Амбасадата на Франција во Север...

03/12/2020

Cover image
40 - регионален online состанок со земјите ЈИЕ-ДППИ ЈИЕ

На 02.12.2020 година, преку online платформата WebEx, се одржа 40. регионален состанок на Иницијатив...

03/12/2020

Cover image
Посета на локацијата во Битола од страна на директорот на Дирекцијата за заштита и спасување

На ден 02.12.2020 година, директорот на Дирекцијата за заштита и спасување  Д-р Беким Максути ј...

02/12/2020

Cover image
Kоординативен состанок на Дирекцијата за заштита и спасување со претставниците од Армијата на РСМ и МВР

Во врска со пронајдените неексплодирани убојни средства при изведување на градежни работи на Градски...

01/12/2020

Cover image
Работна средба со претставниците на Канцеларијата за одбранбена соработка на САД во Северна Македонија

Господин Беким Максути, директор на Дирекцијата за заштита и спасување денес оствари работна средба...

30/11/2020

Cover image
ЈАВЕН ОГЛАС

Дирекција за заштита и спасување на Република Македонија, врз основа на членовите 22, 23, 24, 25, 26...

21/10/2020

Cover image
Тридневна обука и вежба на Републичките сили за заштита и спасување и Тимовите за брз одговор

Изминатиот викенд (18-20.09.2020), Дирекцијата за заштита и спасување одржа тридневна обука и вежба...

22/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Кратово, Кокино, Куклици

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Скопје

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Крушево, Прилеп

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Шар Планина, Тетово, Гостивар

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Берово, Пехчево

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
Видео:ДОМА СИ Е ДОМА - Галичник, Маврово

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Преспа, Брајчино, Битола

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #Askund...

15/09/2020

Cover image
Видео: ДОМА СИ Е ДОМА - Смоларски, Гевгелија, Дојран

Агенцијата за промиција и подршка на туризмот Видео кликни ТУКА #ДомаСиЕДома #AskundSiNëS...

15/09/2020

Cover image
„Дома си е дома“

Агенција за промоција и поддршка на туризмот  за повеќе информации кликнете ТУКА

14/09/2020

Cover image
Престојната NATO EADRCC вежба "Северна Македонија 2021"

Во рамките на престојната  NATO EADRCC вежба "Северна Македонија 2021", се одржа 3 дн...

14/09/2020

Cover image
ЈАВЕН ОГЛАС

Interreg – IPA CBC STRASS – CCI 2014 TC 16 I5CB 009   „Дирекција за...

07/08/2020

Cover image
Уништувањето на НУС- неексплодирани убојни средства од страна на пиротехничарите при Дирекцијата за заштита и спасување

Вчера, 09.07.2020 на армискиот полигон Криволак започна уништувањето на НУС- неексплодирани убојни с...

10/07/2020

Cover image
Задолжително носење заштитна опрема

Од денеска престанува да важи одлуката за забрана и посебен режим на движење – задолжително но...

29/05/2020