Cover image
Работен состанок со градоначалничката на град Скопје,г-ѓа Данела Арсовска

  Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, г-дин Беким Максути, денес реализираше р...

10/02/2023

Cover image
Тимовите на ДЗС пристигнаа во Адијаман Р.Туркије

  Првиот тим за спасување составен од 40 лица при Дирекцијата за заштита и спасување од сино...

09/02/2023

Cover image
Тимови за брз одговор заминаа за Р. Турција

Денеска во раните утрински часови Тимовите за брз одговор од Дирекцијата за заштита и спасување ги и...

07/02/2023

Cover image
Сочуство од директорот Bekim Maksuti до турскиот народ

Почитувани граѓани на РСМ, денеска во раните утрински часови турската држава беше погодена од силен...

06/02/2023

Cover image
Јавен Оглас

Јавен ОгласJaven oglas_1675706108.pdf

06/02/2023

Cover image
О Д Л У К А 

О Д Л У К А  за избор на кандидат по основ на вработување на определено времеodluka 3_167543...

03/02/2023

Cover image
Работна среба во Црна Гора

Денес, г-дин Bekim Maksuti Директор на Дирекцијата за заштита и спасување , во Подгорица оствари раб...

02/02/2023

Cover image
Одлука од интерен оглас

Одлука од интерен оглас 04/2022 Odluka 1_1674482443.pdf Одлука од интерен оглас 04/2022&nbsp...

23/01/2023

Cover image
Интерен Оглас 04/2022

  Образец за пријава на Интерен оглас бр 04/2022 ЗА ПРИАВА за интерен оглас 042022[2405...

30/12/2022

Cover image
Официална посета на Директорот Bekim Maksuti на цивилната заштита на Романија

Делегацијата на Дирекцијата за заштита и спасување предводена од директорот Bekim Maksuti на 23 и 24...

25/11/2022

Cover image
Ништење на НУС

На ден 17.11.2022 година, пиротехничарите на Дирекцијата за заштита и спасување на Армискиот Полигон...

17/11/2022

Cover image
Одлуки по интерен Оглас

ОДЛУКИ ЗА ИЗБОР ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 03/2022   Одлуки по интерен оглас 03/2022 Одлука 1&nb...

16/11/2022

Cover image
Изведена тактичко-показна вежба за евакуација и спасување при пожар на ученици и вработени

На ден 01.11.2022 во 14 часот во централното училиште ООУ,, Гоце Делчев" беше изведена тактичко...

01/11/2022

Cover image
Интерен оглас

Интерен Оглас за унапредување Преземи го текстот на огласот тука Преземи го за образецот за пр...

26/10/2022

Cover image
Регионалните и прекуграничните проекти во доменот на управувањето со катастрофи

На покана од проф. д-р Влатко Шешов, директор на Институтот за земјотресно инженерство и инженерска...

20/10/2022

Cover image
ДЗС: Извештајот на ЕК дава реална слика за Цивилната заштита

Европската комисија смета дека Република Северна Македонија е подготвена или подобро кажано има напр...

17/10/2022

Cover image
О Д Л У К А

  за избор на кандидат по основ на вработување на определено време   Преземи одлу...

06/10/2022

Cover image
Тимовите за брз одговор за заштита и спасување под вода на Дирекцијата за заштита и спасување во потрага по исчезнато лице

Тимовите за брз одговор за заштита и спасување под вода на Дирекцијата за заштита и спасување во пот...

27/09/2022

Cover image
Покана

Почитувани, Дирекцијата за заштита и спасување на 30.09.2022 година со почеток од 09:00 часот орг...

27/09/2022

Cover image
ОГЛАС

О Г Л А С За ангажирање на Проектен тим за имплементација на проектот „FLOODSHIELD“...

26/09/2022