28/05/2024

ДЗС организира настан под мото ‘’Соочи се се предизвиците низ игра”

Учениците од училишта на Град Скопје ќе бидат дел од настанот,

каде преку тематски игри и показни вежби ќе имате прилика одблиску да се запознаат

со цивилната заштита и нашите херои од тимовите за заштита и спасување.

На ден 29.10.2023 Гадски парк – Скопје со почеток од 11:00 часот.