25/06/2024

Air Tractor AT-802A Fire Boss

Денеска во големото воздухопловно шоу по повод 100-годишнината од македонското воздухопловство, со акробатски летови учествуваа хероите од летните пожари, трите Air Tractor AT-802A Fire Boss на Дирекцијата за заштита и спасување.