22/09/2023

Обука за универзалната единица за заштита и спасување

Денес претставници од Одделението за обука при Дирекцијата за заштита и спасување е одржана обука за универзалната единица за заштита и спасување за вработените на ПЗУ Клиничка болница Жан Митрев - Скопје.