07/12/2023

Покана

Почитувани,

Дирекцијата за заштита и спасување на 30.09.2022 година со почеток од 09:00 часот организира настан под слоганот „Цивилната заштита помеѓу институциите и граѓаните“.

Акцентот на настанот е примопредавање на противпожарни возила и опрема на 14 Општини на РСМ.

Настанот ќе со орджи на паркингот во Спротскиот Центар „Борис Трајковски“ - Скопје и истиот е оторен за сите граѓани.