Logo

12/05/2022

Одлуки на Огласи за вработувања на определено време


О Д Л У К И
за избор на кандидати по основ на вработување на определено време врз основа на огласите објавени на ден
18.04.2022 година и 26.04.2022 година во дневните весници „Слободен  печат“ и „Коха“,

Преземи документ

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации