25/06/2024

Онлине Конфереција на ДЗС

Во организација на ДЗС на 19.05.2021 год ќе се одржи on–line конференција под наслов ,,ЗАШТИТАТА И СПАСУВАЊЕТО И НЕЈЗИНИТЕ РАЗВОЈНИ ДИМЕНЗИИ,,
Настанот се организира по повод шеснаесет годишнината од формирањето на ДЗС
🗓 19.05.2021
⏰ 11:00
📌На платформата ZOOM👇