25/06/2024

Презентација на опрема за спасување на планини

По повод „Светскиот ден на планината 2020г.“, Тимот за брз одговор за заштита и спасување на планини од ПОЗС Тетово при Дирекцијата за заштита и спасување презентираше дел од опремата за спасување на планини во Тетовското кале пред планинарските клубови од Северозападниот дел на Република Северна Македонија.