07/12/2023

Состојба на Корона вирус во Република Северна Македонија

За сите најнови информации во врска со корона вирусот кликнете тука.

Për të gjitha informacionet lidhur me korona virusin klikoni  Këtu.

За сите информации, препораки, прашања одговори за корона вирусот кликнете тука.   

Për të githa informacionet, udhëzime, pyetje - përgjigje pë korona virusin klikoni  Këtu.                  

Мобилната апликација за Андроид можете да ја преземете тука.

Për aplikacionin në Android mund ta shkarkoni Këtu.