07/12/2023

Упатени 35 припадници на силите за заштита и спасување во Р. Албанија

Тим за пребарување и спасување од урнатини составен од 35 припадници на силите за заштита и спасување со комплетна опрема замина во Р. Албанија, со цел поддршка за справување со последиците од силниот земјотрес што утрово ја погоди оваа земја.