03/02/2023

Засадени се дрвца во дворот на Дирекцијата

Денес 31.10 2019 (четврток) директорот на Дирекцијата за заштита и спасување г-дин Аднан Џафероски заедно со вработените во дворот на Дирекцијата засадија дрвца.
Во наредниот период оваа акција ќе продолжи со цел раззеленување но и борба против аерозагадувањето.