Weekly News

16/11/2018

Работилница од областа на стратешко планирање


Вработени од Дирекцијата за заштита и спасување, во СОЗР - Клуб на пратеници, денес 16.11.2018 год. учествуваат на Работилница од областа на стратешко планирање на тема: "Новините во процесот на стратешко планирање", во организација на Генералниот Секретаријат на Владата.

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување
Со работа започна 16.05 2005 година
Дирекцијата е самостоен орган на државната управа
Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи.

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации