Logo

22/10/2018

Шести работен ден од Peer Review


Шестиот активен работен ден од Peer Review скринингот во Дирекцијата за заштита и спасување опфати состаноци со Министерството за внатрешни работи, Министерството за одбрана, АРМ, Министерството за информатичка технологија и администрација, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, Хидрометереолошкиот Завод и ЈП Македонски шуми.

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување Со работа започна 16.05 2005 година Дирекцијата е самостоен орган на државната управа Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации